Мережа VARUS продовжує масштабування сервісу швидких покупок Scan&Go в Дніпрі

Мережа VARUS продовжує масштабування сервісу швидких покупок Scan&Go в Дніпрі - фото

Тепер купувати у VARUS стає ще зручніше. З оновленим сервісом Scan&Go більше ніякого очікування та черг на касі, тільки комфортний та швидкий шопінг. 

Scan&Go — справжня чарівна паличка для тих, хто цінує свій час. Сервіс дозволяє сканувати штрихкод товарів за допомогою смартфона, скласти їх у віртуальний кошик, а потім тільки оплатити покупку. Якщо раніше для розрахунку потрібно було йти до каси, то з оновленням сервісу оплату можна здійснити прямо в мобільному застосунку VARUS. 

Як скористатись сервісом Scan&Go: 

“Команда VARUS постійно відстежує актуальні тренди та впроваджує найкращі технологічні рішення для зручності наших клієнтів. Щодня ми працюємо над покращенням мобільного застосунку. Одна з крутих новинок — оновлена версія вже знайомої програми Scan&Go. Спробуйте та самі оцініть зручність!”, — коментує Head of Digital VARUS Дмитро Воєвода. 

Наразі оновлений сервіс Scan&Go працює в магазинах VARUS за адресами: 

Мережа VARUS планує масштабувати сервіс Scan&Go, тому найближчим часом скористатись ним можна буде й в інших містах, де представлена мережа. Завітайте у VARUS за улюбленими товарами та оцініть зручність самі! 

Последние новости