Жорстоке вбивство 10-річної дівчинки власною матір'ю у Кривому Розі: нові подробиці

Жорстоке вбивство 10-річної дівчинки власною матір'ю у Кривому Розі: нові подробиці || фото: поліція Дніпропетровської області

У Кривому Розі знайшли дівчинку, яку шукали понад дві доби, у погребі під бетоном.

Як повідомили у поліції Дніпропетровської області, дівчинку вбила мама під час сварки.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Аби приховати сліди злочину, матір дівчинки поклала тіло до валізи, вивезла на дачу, перенесла до погребу та залила бетоном. Криміналісти та слідчі провели огляд місця події, вилучили всю необхідну слідову інформацію та речові докази. Тіло направили для проведення судово-медичної експертизи.

Наразі, матір жорстоко вбитої затримана та поміщена до ізолятору тимчасового тримання. Їй оголошено про підозру та загрожує до 15 років за ґратами або довічне увʼязнення.

[telegram post="dnepronline/65388" desc=""]

Нагадаємо, дівчинку шукали понад дві доби. Для пошуків зниклої була розгорнута пошукова операція, орієнтований весь особовий склад поліції. Були залучені понад 50 правоохоронців, волонтери, кінологи, рятувальники та курсанти.
Утім, матір намагалася заплутати слідство. І звернулася до правоохоронців 20 червня та повідомила, що дві години тому її донька пішла з дому та не повернулася. Та ще й допомагала у пошуках. 

Орієнтування з прикметами зниклої було розміщене на зупинках громадського транспорту, магазинах, у парках та в людних місцях. На жаль, жоден з цих заходів не дав успішного результату – дівчинку розшукати не вдалося.
Пізніше, поліцейські ювенальної превенції встановили та опитали знайомих та всіх, з ким дитина спілкувалася. Як виявилося, ніхто з них не бачив та не розмовляв з нею після 15 червня.

Последние новости