У Кривому Розі знайшли мертвою 10-річну дівчинку, яку шукало все місто

Зникнення 10-річної дівчинки: поліція знайшла тіло дитини - || фото: dp.npu.gov.ua

22 червня Дарину, яку напередодні шукали в Кривому Розі, знайшли мертвою на дачі, де часто відпочивала з батьками. Імовірно, 10-річну доньку вбила власна матір. 

20 червня матір повідомила до поліції про зникнення Дарини. У пошуках брали участь десятки правоохоронців, волонтерів, кінологи з собаками, повідомляють Свої. Кривий Ріг посилаючись на власні джерела. Вони зазначають, що під час одного з допитів матір зізналася у вбивстві доньки та пройшла Поліграф.

Вірогідно дівчинку вбили у квартирі в Саксаганському районі. Тіло, замотане у простирадло, закопали на дачі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Загалом у родини троє дітей. Дарина була середньою, мала старшу сестру і молодшого брата. Вірогідно, у дівчини були проблемні стосунки з мамою.

За інформацією джерел відомо, що у квітні дівчинка намагалася накласти на себе руки, наковтавшись пігулок, потрапила до лікарні. На початку червня дівчинку виписали з ПНД. До її "зникнення" лишалося близько двох тижнів.

Джерела розповіли, що смерть доньки настала за тиждень до того, як матір повідомила до поліції про її зникнення. Про це жінка зізналася лише після проходження поліграфа. За її словами, під час нападу агресії вона штовхнула доньку, та впала і вдарилася скронею.

Повідомляють, що пошукова історія браузера: як прибрати трупний сморід, який цемент обрати, історію Аміни Менго, отруйні гриби та ліки.

А за інформацією "На Часі" фатальна сварка сталась вдома. Напередодні матір відправила інших двох дітей до бабусі та дідуся в Сумську область. Дівчинка образилась, що її у цю поїздку не взяли. Під час сварки мати штовхнула Дарину. Дівчинка вдарилася головою та перестала дихати.

Аби приховати злочин, жінка поклала тіло дитини у валізу, вивезла на дачу у Довгинцівський район, спустила до підвалу та забетонувала. В історії її браузера знайшли запити у Гугл: "як приховати трупний запах". Через деякий час жінка наважилась заявити про зникнення доньки до поліції. Під час одного з допитів вона зізналась та вказала місце де сховала тіло.

Поліція поки ситуацію не прокоментувала. Як тільки буде офіційна інформація - Vgorode оновить матеріал.

Последние новости