У Нікополі жорстоко вбили 53-річного працівника ТЦК: за що та чи затримали вбивцю

У Нікополі жорстоко 53-річного вбили працівника ТЦК: за що та чи затримали вбивцю || фото: Vgorode Dnipro

У Нікополі на вулиці жорстоко вбили феросплавника, працівника ТЦК, Велепу Валерія Володимировича.

Про трагедію розповіла донька загиблого Юлія Велепа, яка розігралася 14 червня ввечері у дворі нікопольської багатоповерхівки по вулиці Шевченка, 75, де жив чоловік.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- В той день тато був на роботі. Він приїхав додому, і ми з ним ще спілкувалися по відеоз’язку. Потім він вийшов у двір з сусідом – збирали абрикоси. Потім тато піднявся в квартиру, і вже планував спати. Перед сном вирішив подзвонити своїй мамі. Говорив з нею по телефону, палив на балконі… І ось тоді почув крики", - пише донька.

З балкона квартири чоловік побачив, як б'ють його сусіда. У чому вдома був - у тапках, навіть, без футболки - вискочив на вулицю допомогти.

- Тато навіть не встиг нічого зробити. Вбивця штовхнув його, а потім почав жорстоко бити. Зламав череп. Бив ногами по голові. В кінці стрибнув на голову….– поділилася жахливими подробицями Юлія.

Чоловіка ховали в косинці, бо голова була повністю розламана. А ще – дуже розпухле обличчя. Юлія шокована байдужістю, адже коли його били він кричав на допомогу і ніхто не втрутився. Лише сусідка почала кричати погрози і вбивця втік.

Загиблий працівник ТЦК мав бездоганну репутацію, авторитет. Він - металург, який півжиття віддав роботі на Нікопольському феросплавному заводі. Він працював на НЗФ дробильником цеху вторинної переробки феросплавного виробництва. За сумлінну працю та участь у спортивних змаганнях неодноразово отримував грамоти, нагороджений нагрудним знаком, а його фото розмістили на заводській Дошці пошани.

Вбивцю затримали, повідомили у Нікопольському районному відділі поліції. Триває досудове розслідування здійснює слідче управління поліції ГУНП в Дніпропетровській області.

Нагадаємо, охорона нардепа від ПП "Слуга народу" Миколи Тищенко напала на колишнього військового. 

Последние новости