Охорона нардепа від ПП "Слуга народу" Миколи Тищенко проти колишнього військового: хто кого

Охорона нардепа від ПП "Слуга народу" Миколи Тищенко проти колишнього військового: хто кого || фото: Vgorode Dnipro

Народний депутат Микола Тищенко приїхав до Дніпра, аби виявити незаконні ботоферми та колцентри, проте, його візит до міста викликав негатив.

Під час його перебування в місті трапився інцидент із бійкою, в якій начебто брали участь охоронці нардепа, - пише ТСН.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Троє чоловіків у військовій формі "скрутили" чоловіка, який прогулювався зі своєю новонародженою дитиною. Біля людини в кайданках на одному з наступних відео з’явився нардеп Тищенко.

На відео, яке записав у Дніпрі сам народний депутат, він розповідає про припинення роботи чотирьох ботоферм, в яких працювали близько 300 людей. За його словами, всі вони були затримані, з ними працює поліція. Про інцидент у центрі міста Микола Тищенко не згадує.

Чоловік, який постраждав, колишній військовий-доброволець спецпідрозділу "Kraken" Дмитро Павлов з позивним "Син". Його зупинили у центрі міста, коли він гуляв зі своїм первістком. На кадрах присутній і скандальний нардеп від партії "Слуги Народу" Микола Тищенко. За його словами, колишній військовий сам розпочав скандал.

- Він підійшов до мене і спровокував мене, поліцейського, вдарив помічницю, Невідомо, чия це дитина, де мати. Так це не його дитина? Ну звісно, Він кинув її, коляску кинув, кудись побіг, роздягся перед моєю помічницею, зняв штани", - каже нардеп Микола Тищенко. 

Колишнього військовослужбовця Дмитра Павлова звинувачує у тому, що він є охоронцем в "офісах" та прийшов на роботу з дитиною у дитячому візку. І, начебто, йому дано завдання зірвати слідчі дії щодо так званої "девятки" -злочинного угрупування.

Та глузує з того, що чоловік здоровий і звільнений за сімейними обставинами. Утім, преслужба бригади підтвердила той факт, що чоловік був у складі бригади і брав участь у бойових завдання на гарячих точках. Бонусом Дмитро отримав звинувачення у крадіжці телефона помічниці Тищенко Евеліни Андрієвської.

Слід зазначити, що вона внесене до бази "Миротворця" за підтримку окупації Криму та участь у пропагандистських заходах проти України. Попри це у 2022 році отримала "подяку" від очільника ГУР Кирила Буданова, йдеться на сайті. Евеліна намагалася викликати поліцію. У той час чоловіка тримала охорона нардепа та намагалися відштовхнути його від дитини. 

Поруч були перехожі, які побачили свавілля невідомих у військовій формі і стали на захист Дмитра. До поліції звернулися о другій годині дня. На місце виїхала слідчо-оперативна група, - повідомили у ГУНП у Дніпропетровській області.

[telegram post="dnepronline/65280" desc=""]

В поліції також повідомили: ні місцеві, ні правоохоронці з області не співпрацювали з Тищенком і не брали участь в проведенні обшуків, як заявляв раніше нардеп.

Військові у соцмережах публікують звернення до президента Володимира Зеленського щодо ситуації з Тищенко. Просять розібратися у конфлікті та покарати винних. Інакше захисники дадуть свою відповідь, йдеться у повідомленні.

У той час Міністр МВС Ігор Клименко повідомив, що незалежно від статусу кожен отримає покарання. Наразі триває досудове слідство.

Раніше, ми писали, що депутат створив шахрайські кол-центри у Дніпрі та Києві, щоб привласнити кошти для ЗСУ. 

Последние новости