Міський голова Павлограду розповів, яка ситуація в місті після обстрілу

Міський голова Павлограду розповів, яка ситуація в місті після обстрілу - || фото: slovoidilo.ua

Сьогодні, вранці загинула 43-річна жінка в одному зі скверів Павлограда, куди російські війська спрямували ракету. Міський голова Павлограду розповів, яка ситуація в місті після обстрілу.

Міський голова Павлограду Анатолій Вершина повідомив Vgorode, що ситуація в місті контрольована. На жаль, є загибла людина, також пошкоджені об'єкти житлові та інфраструктурні об'єкти, підприємства, і в тому числі соціальні об'єкти.

Серед соціальних об'єктів пошкоджені 2 школи, 2 дитячих заклади і до 10 багатоповерхових будинків, які були в зоні враження.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Щодо підприємств міський голова коментарів не надав, так як це відповідальність не органів місцевого самоврядування, а керівництва або власників цих підприємств безпосередньо, тож повної інформації міська рада не має.

- По житловому сектору. Як вже сказав десь до 10 будинків багатоповерхових це в основному пошкодженні вікна, двері.

Наразі там працює комісія житлово-комунального господарства. За дорученням міського голови вони вивчають ситуацію, проводять відповідну роботу, складають акти, потрібні для того, аби можна було подати на компенсацію. Анатолій Вершина заявив, що в міській раді вирішать питання про надання матеріальної допомоги з місцевого бюджету для постраждалих осіб.

Міський голова також прокоментував загибель 43 річної жінки. Анатолій Вершина розповів, що загибла - переселенка з Луганської області, вона тікала від війни, проте війна наздогнала її в місті Павлограді. На момент прильоту жінка проходила через сквер. 

[telegram post="dnepronline/60166" desc=""]

Мер Павлограду наголосив, що загибла постраждала через те, що не перебувала в укритті на момент тривоги. Він наголосив на тому, що не варто нехтувати заходами безпеки, берегти себе та своїх близьких.

Последние новости