Отримай відповідь: де в Дніпрі зігрітися у морози

Отримай відповідь: де в Дніпрі зігрітися у морози - || фото: ukrinform.ua

Цього тижня з півночі на південь в Україні синоптики повідомили про значне зниження температури повітря. Vgorode назвав адреси Пунктів Незламності в Дніпрі, у яких можна зігрітися у морози.

Пункти готові до прийому містян, вони укомплектовані усім необхідним обладнанням: генераторами, подовжувачами, аптечками, запасами питної та технічної води, електрочайниками, обігрівачами і дитячими куточками, а також місцями для відвідувачів з тваринами.

Восени 2022 року, через масовані ракетні атаки Росії по енергооб’єктам, системні та екстрені відключення електроенергії, а разом з ними - відсутність води та опалення, подекуди й мобільного зв’язку, в Україні було прийнято рішення про створення Пунктів Незламності. Їх комплектування та функціонування держава переклала на органи місцевого самоврядування.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

У Дніпрі за дорученням міського голови Бориса Філатова швидко і якісно була створена велика мережа Пунктів Незламності у різних районах міста. Вони стали справжньої знахідкою для містян під час блекаутів і відключень світла.

Коли ситуація з електроенергію в Україні покращилася, згідно з рішенням ДніпроОВА, в районних військових адміністраціях, старостатах та міськрадах Пункти незламності працювали в години роботи цих установ, а ті, які розміщені в інших будівлях, в режимі готовності.

З 1 жовтня 2023 року у Дніпрі 86 Пунктів Незламності відновили свою роботу на повну силу.

Адреси пунктів незламності у Дніпрі:

У Пунктах передбачається наявність:

Зазначимо, що коти та собаки маленьких порід мають бути у переносках. А собаки середнього і великого розміру - у намордниках. Так ви убезпечите і своїх домашніх улюбленців, і оточуючих.

У разі, якщо ці умови виконані, а вас не пустили з тваринкою, обов’язково звертайтесь на гарячу лінію міськради: 732-12-12, (095) 732-12-12, (096) 732-12-12, (073) 732-12-12.

Последние новости