На блокпосту на Закарпатті військоммат забрав дніпрянина до ТЦК

На блокпосту на Закарпатті військоммат забрав дніпрянина до ТЦК - || фото: aktualno.znaj.ua

На Закарпатті військомат забрав дніпрянина з машини прямо на блокпосту, залишивши його дружину та дитину самих у автомобілі.

На Закарпатті, на блок-пості люди у військовій формі зупинили водія і у жорсткій формі погрозами змусили поїхати в ТЦК. На те, що в машині залишаються дружина з дитиною, не зважили.

- Сказали оформлять повістку до його ТЦК (Дніпро) і відпустять. Обманули. Насправді після цього він "зник", телефон імовірно забрали, - заявив депутат від "Слуги народу" Георгій Мазурашу.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Дружина з дитиною залишились в машині. Чекали, що повернеться, адже це їм пообіцяли ТЦК. Практики з водіння жінка не має. Прочекали розгублені з дитиною з обіду до вечора там, біля ТЦК, і вночі вже пішли шукати де переночувати.

В поліції порадили не писати заяву, мовляв, марно витратять час.

Георгій Мазурашу звернув увагу на наступні питання:

Депутат від "Слуги народу" закликає міністра оборони України Рустема Умєрова та Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, звернути увагу, на те, що ТЦК перетворилися фактично "на бандитів у військовій формі".

Також Георгій Мазурашу звернувся до муністра внутрішніх справ Ігоря Клименка, попросити підлеглих перевірити Хустський ТЦК та СП на предмет незаконноно утримання там викрадених громадян.

А сьогодні, 06 січня о 14:54 депутату від "Слуги народу" повідомили, що повернутого з Рівного в Хуст "викраденого" відпустили, виписавши повістку в ТЦК за місцем проживанням, а сімʼя вже виїхала на Дніпро.

Последние новости