Куди піти: у Дніпрі підготували низку заходів для школярів під час канікул

Куди піти: у Дніпрі підготували низку заходів для школярів під час канікул || фото: gettyimages.com, DisobeyArt

З 23 грудня стартують новорічні канікули для школярів. Відпочиватимуть учні аж до 7 січня. 

Як повідомили Vgorode Dnipro у пресслужбі Дніпровської міської ради, під час канікул сумувати школярам не доведеться, бо для них підготували низку заходів. 

Сейчас все самое оперативное в нашем Telegram-канале. Подписывайтесь, чтобы быть в курсе самой важной информации

У культурно-спортивному комплексі "Шинник" (проспект Богдана Хмельницького, 118а) покажуть інтерактивну виставу "Новорічні пригоди Майка, Саллі та Бу" за мотивами мультфільму "Корпорація монстрів". Відвідати можуть діти віком від 6 до 11 років.

У будинку культури "Зоряний" (проспект Свободи, 222) підготували новорічну театралізовану виставу для дітей "Казковий квест" для дітей від 6 до 15 років.

У Дніпровському міському театрі "ДГУ" (узвіз Крутогірний, 9) влаштують виставу "І знову Карлсон". На захід запрошують дітей від 6 років.

Вокально хореографічний ансамблю "Юність Дніпра" (вулиця Філософська, 23) підготував для дітей одразу два заходи для сімейного перегляду – різдвяний концерт "Новорічні хіти" та новорічний мюзикл "Шрек".

У музеї історії Дніпра (вулиця Воскресенська, 14) щодня протягом канікул влаштовуватимуть квест-екскурсію "Новорічні пригоди у музеї". Участь у заході можуть взяти діти від 6 до 15 років.

Центральна міська бібліотека (вулиця Воскресенська, 23) також підготували низку заходів для школярів та їхніх родин.

У Дніпровському міському театрі ляльок (проспект Героїв, 40а) показуватимуть виставу "Віслючок, який мріяв стати зіркою" та новорічну казку "Білосніжка та гноми". Заходи рекомендують для перегляду дітям від 3 до 8 років.

Раніше, ми повідомляли, де будуть продавати ялинки у Дніпрі. 

 

 

Последние новости