Подобова аренда житла у Дніпрі на Новий рік: ціни

Подобова аренда житла у Дніпрі на Новий рік: ціни - || фото: olx.ua

Наближається кінець 2023 року, зовсім скоро в Україні святкуватимуть Новий рік, тож дніпряни вже почали підготовку до свята. Деякі мешканці Дніпра та області надають перевагу святкуванню в арендованих оселях. 

Vgorode розповів за скільки можна арендувати житло у різних районах Дніпра на Новий рік.

Амур-Нижньодніпровський, Новокодацький район

Якщо ви плануєте святкувати новорічну ніч у АНД або в Новокодацькому районі в арендованій 2-х - 4-х кімнатній квартирі площею 30-50 квадратних метрів, то доведеться заплатити від 650 до 1000 гривень за добу. Проте за такі ціни квартира буде оснащена усім необхідним.

Шевченківський район

Щоб відсвяткувати Новий рік у Шевченківському районі, доведеться викласти більше коштів порівняно з АНД та Новокодацьким районами, але тут можна без проблем знайти оселю для великої компанії. Так, будинок площею 190 квадратних метрів, з усіма зручностями, а також з чаном, лазнею та іншими приємними бонусами, коштуватиме від 1000 гривень за добу. Та є й прості квартири зі зручностями 30-50 квадратних метрів вартістю 650-1500 гривень.

Соборний, Самарський район

У Соборному та Самарському районах квартиру на Новий рік можна арендувати за 700-1300 гривень на добу. За таку ціну площа кватири буде від 20 до 50 квадратних метрів. Та це не найдорожча аренда.

Центральний, Індустріальний район

Найбільше коштів, серед перелічених районів Дніпра, доведеться витратити у Центральному та Індустріальному районах. Так, ціна за аренду квартири із усіма зручностями, площею 35-70 квадратних метрів, становить від 900 до 2000 гривень за добу.

В Індустральному районі можна також арендувати великий будинок площею до 200 квадратних метрів, вартість коливається від 5000 до 12000 гривень за добу.

Чечелівський район

Найдешевшими виявилися квартири в Чечелівському районі. Можна арендувати житло в районі автовокзалу, площею 35-50 квадратних метрів, за 400-800 гривень.

Последние новости