У Дніпрі потребує допомоги кошеня, на яке наїхала машина

У Дніпрі потребує допомоги кошеня на яке наїхала машина - || фото: facebook.com/VernostAnimalRescueDnepr

Кошеня на ім'я горобчик у Дніпрі потребує допомоги небайдужих людей. Маля отримало перелом лапки після наїзду атомобіля та потерпає від інфекції.

Як повідомили в організації захисту тварин "Вірність", мале кошеня Горобчик дивом вижило після наїзду автівки. У тварини подвійний перелом лапки та інфекція.

- Це кошенятко минулого понеділка я знайшла на дорозі. Маленьке плакало і намагалось повзти, перемагаючи біль у пошкодженій задній лапці, - пише рятівниця Горобчика.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Спіймавши попутку жінка відвезла його до ветклініки у Підгородньому де малечі надали першу допомогу.

Потім волонтери організації захисту тварин "Вірність" допомогли влаштувати кошеня до лікарні "Велес" на проспекті Слобожанському, де зараз воно й знаходиться.

Жінка каже, що Горобчиком його назвали, бо хлопчик малий, розміром з горобця і такий самий грайливий. Не зважаючи на пошкоджену лапку, він намагається гратись і охоче спілкується з людьми.

-Лікарі свою справу зроблять, а нам дуже-дуже треба постійно сплачувати за ліки та маніпуляції. Просимо вас стати спонсорами для малечі, - пишуть волонтери дніпровської "Вірності".

Крім подвійного перелому в Горобчика ще й кон’юктивіт та вушний кліщ. У клініці капають та дають антибіотики. Постійно роблять обробки. На шиї виявили рану, теж інфіковану.

Роботи лікарям з Горобчиком багато, але все виліковне, кошеня дуже перспективне щодо повного одужання та прилаштування.

Перерахувати кошти для Горобчика можна по вказаних нижче реквізитах та на Банку від Монобанку.

ДОПОМОГТИ МОЖНА: 

Последние новости