У Дніпрі презентували англомовну книгу, в якій розповідається про місто в минулому і зараз

У Дніпрі презентували англомовну книгу, в якій розповідається про місто в минулому і зараз - || фото: facebook.com/noosphere.initiatives

У Дніпрі випустили англомовну книгу-путівник "I Love Dnipro". Вона містить у собі історію давнього та сучасного міста, а також його культуру та традиції.

Як повідомили на сторінці громадської організації "Асоціація Ноосфера" в соцмережах, днями відбулась презентація книги I Love Dnipro - це англомовна книжка про Дніпро. Книга складається із 138 коротких статей, об'єднаних у 7 тематичних розділів про історію, культуру, традиції, визначні місця та важливі для Дніпра персоналії.

- Ідея народилася з потреби дарувати щось особливе гостям міста та партнерам ГО "Асоціація Ноосфера". Проводячи різноманітні заходи, ми запрошували іноземних гостей і хотіли познайомити їх із Дніпром та його культурою. Оскільки книжка знайшла позитивний відгук, ми вирішили видати її вдруге вже для ширшої аудиторії, - йдеться в повідомленні.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Проте повномасштабна війна призупинила плани. З 2014 року Дніпро відіграє важливу роль в житті України. Місто стало центрально-східним форпостом: тут рятують життя захисникам, допомагають військовим технікою й амуніцією. Місто приймає тих, хто вимушений був покинути свої домівки, дає їм прихисток та підтримку. Один із розділів книжки присвячений цим новим аспектам життя Дніпра.

Про культуру, трансформацію міського простору, знакові події та соціальні ініціативи, ГО "Асоціація Ноосфера" розповідає на сторінках книги I Love Dnipro.

Последние новости