Злочинна група з Дніпропетровської області займалася підпалом авто на замовлення

Злочинна група з Дніпропетровської області займалася підпалом авто на замовлення - || фото: od.gp.gov.ua

Експрацівник служби ДСНС з Дніпропетровської області створив злочинну організацію, яка займалася підпалом автомоблів.

Як повідомила прокуратура Одеської області, співробітник одного з підрозділів Головного управління ДСНС України в Дніпропетровській області з метою наживи створив і очолив організовану групу. Чоловіки заробляли, отримуючи замовлення на підпали чужого майна, зокрема транспортних засобів.

Ділки ретельно готувались та планували кожен зі своїх злочинів. Відслідковували своїх "жертв" та терпляче вичікували сприятливий момент для доведення свого наміру до кінця.

Так, у період з листопада 2019 року по червень 2020 року зловмисники з Дніпропетровщини за грошову винагороду скоїли підпал трьох елітних авто в Одесі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Внаслідок таких протиправних дій автомобілі повністю знищені, чим власникам транспортних засобів спричинено збитки на майже 1,8 мільйонів гривень.

За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Одеської обласної прокуратури колишнього пожежника-рятувальника та двох його спільників засуджено за умисне пошкодження чужого майна шляхом підпалу (частина третя статті 28, частина друга статті 194 Кримінальногого Кодексу України). Організатору злочину призначено покарання у вигляді 7 років позбавлення волі, двом співучасникам - 6,5 та 5 років позбавлення волі.

Последние новости