У Дніпрі провели перевірку закладів у парку імені Шевченка

У Дніпрі провели перевірку закладів у парку імені Шевченка - ||фото: dniprorada.gov.ua

Влітку заклади громадського харчування у зелених зонах користуються особливою популярністю. 8 серпня у Дніпрі перевірили три заклади у парку імені Шевченка: "MOOEE", "Home Park" та "Ibiza".

Метою інспектування було перевірити, чи не забруднюють відходами парк заклади громадського харчування. Проводили перевірку спільно два міських департаменти: екологічної політики й парків та рекреації ДМР.

Кафе "МOOEE" надало всі необхідні документи:

У власників кафе "Ibiza" були всі необхідні документи, але в електронному вигляді. Відповідно до законодавства, усі дозвільні документи мають бути у друкованому вигляді. Інспектори виписали припис-попередження.

А ось працівники "Home Park" відмовилися спілкуватися з інспекторами. Не надали жодного дозвільного документа на ведення господарської діяльності. Представникам кафе виписали припис. Але він так і залишився лежати на столі. Адміністратор припис брати відмовився. Сума штрафу для фізичних осіб становить від 340 до 1360 гривень, для юридичних - від 850 до 1700 гривень.

Якщо підприємці, які отримали припис, не усунуть порушення, будуть складені адмінпротоколи, зазначає Олексій Тесля КП "Міська інфраструктура" ДМР.

Окрім порушення законів про ведення підприємницької діяльності, недбалі бізнесмени ще й завдають непоправної шкоди природі.

Нагадуємо, раніше Vgorode опублікував програму заходів в Дніпрі на День молоді.

Последние новости