В Дніпрі жителі самостійно відновили укриття

В Дніпрі жителі самостійно відновили укриття - ||фото: myvin.com.ua

У Дніпрі жителі міста самотужки відновили собі укриття

Останнім часом пости про зачинені укриття розлітаються в соцмережах із великою швидкістю. Справа в тому, що є укриття, які належать державі, перебувають у приватній власності й жодним чином не відносяться до міста. Відчиняють та утримують такі укриття - власники приміщень, а не місто.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Через зачинене укриття на вулиці Малогвардійська стався справжній скандал в соціальних мережах. Однак, до міста це укриття не має жодного відношення, про це повідомляє Дніпро ТВ. 

Оскільки бомбосховище нікому не належить, люди вирішили подбати про безпеку самостійно. Зробили в підвалі ремонт, встановили замок, і відкривають лише під час тривоги.

Поруч є кілька укриттів, які теж не знаходяться на балансі міста. Потрапити до них може тільки власник, оскільки це приватна, закрита територія. Деякі активісти досі звинувачують місто в усіх гріхах, і нарікають на "зачинені" укриття.

Укриття, якими опікується місто, всі у належному стані, практично всі з відповідними актами ДСНС чи на стадії їх отримання. І, авжеж, відкриті під час повітряної тривоги.

Нагадуємо, раніше Vgorode писав про відкриття в Дніпрі сучасного освітньо-культурного та соціального простору "Гончаренко-центр". Вже у ньому можна записатися на розвиваючі курси.

Последние новости