В Дніпрі відкрився "Гончаренко-центр"

В Дніпрі відкрився "Гончаренко-центр" - ||фото: fb.Гончаренко центр

У Дніпрі відкрили сучасний освітньо-культурний та соціальний простір "Гончаренко-центр". Відсьогодні у ньому можна записатися на розвиваючі курси.

Дніпро став 27-м містом, де відкрився центр за адресою вулиця Старокозацька, 40-Б. У ньому містяни зможуть брати участь у цікавих безкоштовних освітніх та культурних заходах. Метою його роботи є надання сучасної, якісної та доступної освіти громадянам.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

В цьому центрі викладатимуть англійську дітям та дорослим, готуватимуть підлітків до НМТ, проводитимуть курси з фінансової та цифрової грамотності, медіабезпеки.

Від початку повномасштабного російського вторгнення "Гончаренко-центри" працюють також як волонтерські хаби, допомагаючи військовим та переселенцям.

У перший день роботи "Гончаренко-центру" у Дніпрі для всіх охочих відбулося заняття з англійської мови. Подальші заходи анонсуватимуться у соціальних мережах.

Нагадуємо, раніше Vgorode првідомляв про відкриття бібліотек в Дніпрі, які закривалися через початок повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

 

Последние новости