Борис Філатов відповів на невдоволення містян після вчорашнього ракетного удару по Дніпру

Борис Філатов відповів на невдоволення містян після вчорашнього ракетного удару по Дніпру - || фото: t.me/borys_filatovv

Після вчорашнього ракетного удару по Дніпру, на мера Бориса Філатова в соцмережах обрушився шквал коментарів від незадоволених містян, які переймаються тим, чи виплатять їм компенсації за їх зруйновані будинки.

Борис Філатов відповів усім невдоволеним і пояснив кому і коли виплатять компенсації.

Позавчора Місто накрив сильний буревій.

У великій кількості будинків, особливо в приватному секторі, зірвало дахи, повалило паркани та дерева.

Дніпряни  почали звертатися до районних адміністрацій з вимогами матеріальних компенсацій, а також завалили месенджер мера скаргами. Той у свою чергу обурився і порадив громадянам застрахувати своє особисте майно у страховій компанії.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Вчора Дніпро бомбили "Іскандерами".

 Після того, як офіційні особи висловили оціночні судження, що нам так пощастило, оскільки будинок не було введено в експлуатацію, то була друга черга і там були квартири під продаж та ремонт, – вмить знову посипалися образи на Бориса Філатова.

Дніпряни і місцеві телеграми-канали побачили в цьому якийсь таємний зміст, щоб, мовляв, не виплачувати компенсацію нещасним громадянам.

Мер запевнив, що вони намагатимуться допомогти кожному власнику зруйнованого житла. З понеділка у пошкодженому ЖК почне працювати комісія, але не варто забувати, що:

Перше. Будинок приватний. Міська влада може дати компенсацію, але не зобов'язана відбудувати будинок.

Друге. Якщо у вас є житло, а ви придбали квартиру під перепродаж/оренду/ як інвестицію, то компенсацію не отримаєте.

Последние новости