СБУ та ЗСУ провели зустріч з питань загроз, які можуть бути через "вагнерівців" у Білорусі

СБУ та ЗСУ провели зустріч з питань загроз, які можуть бути через "вагнерівців" у Білорусі || - фото: facebook.com/JointForcesCommandAFU

У зв'язку з загрозами у Північній операційній зоні через передислокацію "вагнерівців" до Білорусі посилили співпрацю кібердепартамент СБУ та Командування Об'єднаних Сил ЗСУ.

Так, була робоча зустріч командувача ОЗ ЗСУ генерал-лейтенанта Сергія Наєва та начальника Кібердепартаменту СБУ Іллі Вітюка. Вони обговорили запровадження спільних заходів.

Наразі співробітники Служби безпеки володіють інформацією про роботу підконтрольних ПВК хакерських угруповань, "фабрик тролів" та пропагандистських медіа, які ворог активно використовує для інформаційних та кібератак проти України. Тому особливу увагу під час зустрічі звернули на посилення стійкості сил оборони України до сучасних кіберзагроз та підвищення медіаграмотності населення у прикордонних областях.

Як повідомили у Командуванні ОЗ ЗСУ, під час зустрічі було визначено подальші кроки щодо поглиблення співпраці у питаннях протидії ворожим БПЛА з використанням кіберзасобів, а також знищення російських засобів РЕБ та РЕ.

Последние новости