За ніч в Дніпропетровській області загасили три пожежі

За ніч в Дніпропетровській області загасили три пожежі - || фото: dp.dsns.gov.ua/

Три пожежі за ніч на Дніпропетровщині: горіло сміття, постраждав чоловік та згорів ангар з врожаєм.

Про це повідомляє Vgorode з посиланням на ГУ ДСНС Дніпропетровської області.

17 липня о 17:02 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про займання сміття на відкритій території в Дніпровському районі поблизу Криворізької траси.

По прибуттю до місця виклику вогнеборці встановили, що на відкритій території горить сміття площею два гектари. Складність гасіння пожежі полягала у великій кількості займань, відстані між ними, а також відсутності пожежних гідрантів. Додатково до місця залучено ще три пожежно-рятувальних автоцистерни.

На щастя, загиблих та травмованих немає.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Про другу пожежу до рятувальників звернулися місцеві близько шостої вечора та повідомили про пожежу на полі в селі Велика Костромка Криворізького району. 

Приїхавши на виклик, вогнеборці з’ясували, що загорілися післяжнивні залишки пшениці. У цей момент поруч був власник земельної ділянки, який отруївся димом. 60-річного чоловіка до лікарні забрали медики швидкої. 

Третя пожежа сталася в селі Лозуватка Криворізького району. Там загорівся ангар із врожаєм. Вогонь розгорівся на площі 120 квадратних метрів. Вогонь знищив ячмінь, солому та сіно в тюках.

На щастя, загиблих та постраждалих немає.

Последние новости