Жителі Підгородного скаржаться на розмір виплатат за пошкоджені оселі

Жителі Підгородного скаржаться на матеріальні виплати пошкоджених осель - || фото: suspilne.media

Власники пошкоджених та зруйнованих квартир у Підгородному в Дніпропетровській області скаржаться на розміри матеріальної допомоги.

Квартира місцевого жителя Олександра пошкоджена після російського обстрілу. Чоловік звернувся до міської ради за фінансовою допомогою, йому пообіцяли дві тисячі гривень, а на ремонт він вже витратив 50 тисяч гривень. Каже, поки що за власні кошти встановив вікна та замазав тріщини у стінах, - інформує Суспільне

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Вибиті вікна та двері, дірки і тріщини в стінах, такий вид з третього червня має квартира місцевої жительки Любові. Жінка розповідає, під час вибуху перебувала у себе вдома разом з молодшим сином. Хвилею її викинуло у коридор.

Влада обіцяє виділити 100 тисяч одноразової матеріальної допомоги для неї. Але Любов говорить, що цих коштів не вистачить.

На сайті Підгородненської міської територіальної громади розміщено рішення виконкому щодо надання одноразової матеріальної допомоги за пошкоджене або знищене нерухоме майно внаслідок російської агресії. Згідно з ними шістнадцятьом жителям пошкоджених домівок нададуть допомогу у розмірі 2 000 грн, ще чотирьом – 300 тисяч гривень.

Vgorode писав про кількість загиблих дітей через російські обстріли. 

Последние новости