У Дніпрі на березі озера планують збудувати новий житловий масив

Новий квартал на півострові - || фото: gorod.dp.ua

ТОВ «Ріверсайд» в Дніпрі планує побудувати новий квартал на півострові.

На лівому березі Дніпра, в районі житлового масиву Ломовський, ТОВ "Ріверсайд" планує будівництво нового житлового кварталу, в якому буде 67 будинків для 201 мешканця. Інвестором будівництва викуплено територію загальною площею 1,3 гектара, інформує містобудівна рада.

У кожному будинку передбачений свій гараж, а поряд – маленьку присадибну ділянку, що дозволяє висадити квіти та зробити барбекю. У центрі кварталу заплановано велику територію громадського простору. Тут буде сквер чи басейн.

По периметру, вздовж кромки озера, проляже упорядкована набережна, спорудження якої інвестори беруть на себе. На ній планують зону променаду з елементами благоустрою, озеленення, причали для каяків та човнів, дитячі майданчики та інше.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

З тильного боку кварталу планується 3-поверховий будинок громадського призначення. У ньому розмістяться торгові точки, центри дозвілля та дитячого відпочинку та інші корисні для мешканців кварталу заклади. З того ж боку буде і заїзд машин на гостьові паркування.

Експерти, які були присутні на засіданні містобудівної ради, зійшлися в думках, що такого проекту немає більше ніде на території України. 

Раніше Vgorode інформував про зміну дат державних свят. 

Последние новости