Як вибрати шкіряну сумку

Як вибрати шкіряну сумку || - фото: gettyimages.com Eva-Katalin

Сумка – статусний аксесуар, який здатний наголосити на індивідуальності власника.  Правильно підібрана модель може не лише доповнювати образ, а й виконувати низку функцій.  При виборі сумки варто віддавати перевагу аксесуарам з якісного натурального матеріалу.

Переваги шкіряних сумок

Сумки, виготовлені з натуральних матеріалів, набагато міцніші за вироби з еко-шкіри.  Вони не протруться і з часом не втратить свого привабливого благородного вигляду, а колір аксесуара буде таким самим, як і в перший день покупки.

Чому варто віддати перевагу шкіряній сумці.

1. Шкіра – це екологічно чистий матеріал, який виділяє неприємного запаху.  Вона має характерний делікатний, трохи терпкий запах.

2. Шкіряні сумки - аксесуари поза часом, вони завжди у тренді, на піку моди.  Це показник статусу, гарного смаку та елегантності як жінок, так і чоловіків.

3. Вироби здатні довго зберігати свій привабливий зовнішній вигляд незалежно від частоти використання.

4. Аксесуари навіть найпростішого крою та форми мають стриманий елегантний вигляд.

5. Універсальні – підійдуть під будь-який стиль одягу.  Фешн-індустрія щороку диктує нові тренди, але шкіряні сумки будуть у списку топ модних речей.

Вибираючи сумку зі шкіри, необхідно звертати увагу не тільки на якість зовнішнього матеріалу, а й на підкладку – вона повинна бути з цільної, добре зшитої тканини, фурнітуру – блискавки, ручки повинні бути міцними, від цього залежить термін експлуатації сумки, наявність кишеньок – зовнішніх  та внутрішніх – від їх наявності залежить функціональність аксесуара.

Який вид шкіряних сумок краще вибрати

Якщо йдеться про чоловічі шкіряні вироби, то сильна підлога віддає перевагу консервативним варіантам, які підкреслять стриманість і строгість.  Ринок аксесуарів багатий на моделі, які підійдуть для різних смакових переваг і вікових груп.  Найбільшу популярність набула шкіряна сумка чоловіча через плече.

Види сумок - при виборі моделі варто відштовхуватися від її призначення та стилю.

1. Портфель – аксесуар прямокутної форми для ділового чоловіка.  Він може мати довгу або коротку ручку, його зручно носити.

2. Messenger bag - варіант для студента, куди помістяться і навчальні приладдя, і лептоп.

3. Рюкзак – універсальна модель, яка доречна завжди і скрізь – на навчанні, поїздці, тренуванні.

4. Поясна сумка – незамінна річ для прогулянок, її віддають перевагу молоді люди, поціновувачі стилю та комфорту, під спортивний та повсякденний образ.  Їх можна носити не лише на поясі, а й на грудях, за спиною, накинувши за плече.

5. Об'ємна сумка – може розглядатися як варіант для подорожей, походів у спортзал, фітнес-клуб.  Вона вмістить усі потрібні речі.  Ідеально поєднуватиметься з кросівками, об'ємними толстовками, доповнить будь-який щоденний образ.

Потрібно вибирати модель, яка буде максимально універсальною, якою завжди буде приємно користуватися.

Поради щодо експлуатації та зберігання

Щоб обрана сумка довше вам прослужила, довше зберігала привабливий зовнішній вигляд, необхідно правильно її доглядати.  Ось базові рекомендації:

Вибирайте ту сумку, яка здатна створити настрій, наголосити на вашій індивідуальності, такий аксесуар стане акцентом образу або доповнить його.

Аксесуари від Bagrepublic збережуть свій презентабельний зовнішній вигляд довгий час.  Це трендові моделі із якісної шкіри за доступною вартістю.

Последние новости