Яка погода буде у Дніпрі у липні 2023

Яка погода буде у Дніпрі у липні - || фото: freepik.com

Згідно з попереднім прогнозом, у липні у Дніпрі буде переважати похмура погода. Частину днів йтимуть дощі, тому парасольки далеко ховати не доведеться.

Перші дні липня у Дніпрі будуть спекотними – стовпчики термометрів піднімуться до 28-29 градусів. З 6 по 9 липня прогнозують сонячну погоду без опадів. Увесь другий тиждень – з 10 по 17 липня – у місті очікуються дощі. Температура повітря у ці дні буде приблизно 23-27 градусів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

З 18 по 19 липня ніяких опадів не буде. Проте з 20 липня синоптики прогнозують затяжні дощі – до кінця місяця. У ці дні сонце майже не з’являтиметься з-за хмар. Температура повітря триматиметься у межах від 22 до 25 градусів. В останній день місяця, 31 липня, очікується сонячна погода, а стовпчики термометрів максимально піднімуться до відмітки у 25 градусів.

Прогноз погоди у Дніпрі на липень 2023 - || фото: meteofor.com.ua

Нагадаємо, що фахівці перевірили більше 200 проб води у Дніпропетровській області за фізико-хімічними та мікробіологічними показниками. У деяких з них знайшли відхилення. Жителям області рекомендують вживати лише доочищену воду.

Последние новости