У Дніпропетровській області у водоймі виявили тіло чоловіка

У Дніпропетровській області у водоймі виявили тіло чоловіка - || фото: facebook.com/MNSDNE

У середу, 21 червня, рятувальники виявили тіло чоловіка у водоймі у Дніпропетровській області.

Близько 15:15 до Служби порятунку надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що на поверхні водойми знаходиться тіло людини. Подія сталася поблизу проспекта Південний Інгулецького району міста Кривий Ріг. За викликом виїхали п'ятеро рятувальників, розповіли у ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Тіло чоловіка знаходилося на поверхі води на відстані метра від берега ставка. Рятувальники дістали загиблого та передали представникам поліції. Йому приблизно 55-60 років.

Нагадаємо, правила поведінки на воді для дорослих та дітей:

Дітям, які не вміють плавати, не можна заходити глибше, ніж до пояса. Якщо ви бачите, що у воді хтось тоне, то швидко дзвоніть за номером "101". Якщо на пляжі є рятувальники – повідомте їх. Також кличте на допомогу оточуючих. Якщо є під рукою засоби порятунку (наприклад, рятувальний круг), використовуйте їх. Рятувальний круг, наприклад, кидайте двома руками, зафіксувавши перед цим ногою край каната. Постарайтеся не потрапити до потопаючого, щоб не травмувати його. Якщо кола немає, пошукайте щось, що можна простягнути потопаючому.

Последние новости