У Дніпрі "під дахом" правоохоронців діяло наркоугруповання

У Дніпрі "під дахом" правоохоронців діяло наркоугруповання - || фото: t.me/SBUkr

Правоохоронці нейтралізували злочинну організацію, яка спеціалізувалась на масовому збуті психотропних речовин у Дніпропетровській області.

У Службі безпеки повідомили, що діяльність угруповання координували чотири посадовці одного з районних управлінь Нацполіції у Дніпропетровській області. Злочинне угруповання налагодило продаж оптових і роздрібних партій метамфетаміну. Реалізацію психотропів здійснювали через розгалужену мережу наркодилерів на території регіону.

Крім цього, зловмисники облаштували "стаціонарний пункт" зі збуту заборонених речовин в одному з міських СТО. Там клієнтам дозволяли одразу "спробувати" придбаний "товар". Таким чином організатори наркобізнесу щомісяця одержували більше 1,5 мільйона гривень прибутку.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Під час комплексних заходів із залученням співробітників ЦСО "А" СБУ затримано дев'ять учасників злочинної організації включно зі згаданими правоохоронцями. У результаті понад 30 обшуків за адресами проживання фігурантів, а також у місцях збуту психотропів виявлено більше 50 підготовлених до продажу сліп-пакетів з метамфетаміном та інші докази злочинів.

Наразі затриманим повідомлено про підозру за декількома статтями Кримінального кодексу України:

Зловмисникам загрожує до 13 років тюрми з конфіскацією майна.

Последние новости