На Дніпропетровщині сім'ї загиблих через війну можуть подати заявку на отримання коштів

На Дніпропетровщині сім'ї загиблих через війну можуть подати заявку на отримання коштів || - фото: vgorode.ua

Сьогодні, 6 березня, у Дніпропетровській області почали приймати заявки на матеріальну допомогу сім’ям людей, які загинули через російську агресію.

Як повідомив голова Дніпропетровської військової адміністрації Сергій Лисак, сім’ї, у який через ворожий обстріл загинула рідна людина, отримають 300 тисяч гривень. На це з обласного бюджету 2023 року виділили 70 мільйонів гривень.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Щоб оформити матеріальну допомогу потрібно звернутися до департаменту соціального захисту Дніпропетровської обласної військової адміністрації.

– Жоден мешканець області не залишиться сам на сам зі своєю бідою. Це непохитна позиція. А ворог відповість за кожне забране життя! Й ніколи не отримає пробачення! – зауважив Сергій Лисак.

Нагадаємо, у Дніпрі власники зруйнованих квартир на житловому масиві Перемога отримають мільйон гривень із міського бюджету та ще мільйон гривень з обласного бюджету. На сьогодні вже є два проєкти відповідних розпоряджень: одне на 15 квартир, інше – на 28. Планується, що до кінця наступного тижня виплати вже розпочнуться.

 

 

Последние новости