У Дніпропетровській області люди продавали через OLX отриману гуманітарку

У Дніпропетровській області люди продавали через OLX отриману гуманітарку || - фото: nikopol.nikopolnews.net

Вчора, 17 лютого, у Нікополі почали роздавати гуманітарну допомогу від продовольчої програми ООН. Через декілька годин деякі видані продукти розмістили на онлайн-платформі ОLХ. 

Так, мешканці Нікополя намагалися продати дитяче харчуваня, яке отримали безкоштовно у продуктовому наборі. Про це повідомила директор благодійного фонду "Дітям Нікополя" Маргарита Горбаненко сторінці у Facebook. Вона також прикріпила фото оголошення, яке розмістили на ОLХ та звернулася до таких продавців.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

– Не бачити ми би хотіли от таких об’яв на OLX одразу після видачі гуманітарної допомоги. Люди, майте совість та гідність, майте хоч би інстинкти самозбереження, бо це обов’язково буде "розшифровано". Всі живемо в одному місті, в одних умовах, як що щось Вам не підійшло, поверніть нам, ви ж будете наступного разу зустрінуті з величезною повагою. Доречі, всього одна молоденька матуся повернула батончики зі словами "Ми таке не їмо, нехай комусь іншому буде". Ось така неприємна історія, – написала Маргарита Горбатенко.

У коментарях під її дописом мешканці Нікополя обурилися та запевнили, що у таких горе-продавців немає совісті.

Після цього, оголошення на ОLХ про продаж дитячого харчування з гуманітарки прибрали.

Последние новости