У будинку у Дніпрі стався вибух: загинув чоловік і постраждала жінка

У будинку у Дніпрі стався вибух: загинув чоловік і постраждала жінка - || фото: facebook.com/MNSDNE

У неділю, 12 лютого, у Дніпрі внаслідок пожежі та вибуху в житловому будинку постраждала жінка та загинув чоловік.

Близько 22:30 на вулиці Автобусна у Новокодацькому районі міста загорілася господарча споруда. На місце одразу виїхали рятувальники у складі двох відділень, розповіли у ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

Як з’ясувалося, пожежа виникла всередині одноповерхової господарчої споруди. Полум’я охопило приміщення будівлі і була загроза, що почне горіти дах. Коли рятувальники гасили пожежу, то пролунав вибух у будинку, який розташовується поруч. Унаслідок цього були зруйновані конструкції будівлі – вогонь охопив внутрішні приміщення та дах. Площа пожежі збільшилася і на місце приїхали ще декілька підрозділів рятувальників.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Дніпрі стався вибух у будинку - || фото: facebook.com/MNSDNE

Через вибух травми отримала 44-річна жінка. Попередньо, у неї діагностували опіки рук та закриту черепно-мозкову травму. Її госпіталізували у лікарню. Коли рятувальники розбирали завали, то виявили тіло людини. Дані загиблого встановлюються.

Загальна площа пожежі склала приблизно 120 квадратних метрів. Вогонь вдалося локалізувати близько 00:10, а повністю загасити о 01:20. Внаслідок події було знищено конструкції будинку, пошкоджено господарчу споруду та автомобіль Hyundai-Tucson.

Последние новости