У Дніпрі діти фотографували об’єкти критичної інфраструктури

У Дніпрі діти фотографували об’єкти критичної інфраструктури - || фото: pexels.com

Поліцейські Дніпра закликали батьків поговорити з дітьми про те, що заборонено фотографувати об’єкти критичної інфраструктури.

Як повідомили у Дніпровському районному управлінні поліції, у Дніпрі бували випадки, коли діти фотографували один із таких об’єктів. За їхніми словами, робили вони це з цікавості. З ними та їх батьками працювали поліцейські та попередили про недопущення таких випадків у подальшому.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Правоохоронці нагадують, що до об’єктів критичної інфраструктури відносяться мости, адміністративні будівлі, електропідстанції, військові та інші об’єкти. Батьків закликали провести бесіди зі своїми дітьми та наголосити про заборону фотографування таких об'єктів.

У поліції зауважили, що за неналежне виконання батьківських обов’язків передбачена як адміністративна, так і кримінальна відповідальність.

Нагадаємо, що вчора пізно ввечері підрозділами повітряного командування "Схід" в області було збито п’ять ворожих БпЛА. Також відомо, що є влучання по промисловому підприємству – наслідки ще встановлюються. Щодо артилерійських обстрілів – у громадах Дніпропетровської області минулося без ворожих ударів.

Последние новости