Де у Дніпрі сьогодні немає опалення і водопостачання

Де у Дніпрі сьогодні немає опалення і водопостачання - || фото: freepik.com

Сьогодні, 10 січня, у Дніпрі діють стабілізаційні відключення електроенергії. Через це у деяких мешканців немає води і опалення.

Як повідомили у міській раді, о 10:00 вимкнули електропостачання споживачів Другої черги. Під відключення потрапили підприємства, котельні, тепло-розподільчі пункти (ТРП) та підвищувальні насосні станції (ПНС).

У КП "Жилсервіс-Дніпро" через віялові відключення знеструмлено три котельні Центрального району. Без опалення 37 житлових будинків, що знаходяться на:

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також на резервному вводі працює котельня що подає тепло на 139 житлових будинків. Тиск теплоносія недостатній для належного обігріву усіх будинків, що знаходяться на:

Подачу тепла у ці 176 будинків відновлять після включення живлення. Проте котельням та тепло-розподільчим пунктам може знадобитися ще декілька годин, щоб вийти на звичний рівень роботи.

Районні котельні КП "Теплоенерго" станом на 10:00 в роботі, але вночі фіксувались тривалі зупинки будинкових котельних. Обійшлось без аварійних ситуацій.

Станом на 10:00 у КП "Теплоенерго" відключені наступні об'єкти:

Подачу тепла у будинкові котельні, котельні та тепло-розподільчі пункти (ТРП) також буде відновлено після включення живлення.

Усі об'єкти КП "Коменергосервіс", які також подають тепло, працюють.

Наразі у Дніпрі знеструмлені підвищувальні насосні станції (ПНС). Припинено водопостачання за наступними адресами:

Також зупинено підвищувальну насосну станцію (ПНС) по вулиці Кожем'яки, тому припинено водопостачання вулиць:

Водопостачання буде відновлено після включення електроживлення приватною енергетичною компанією ДТЕК.

Сьогодні КП "Дніпроводоканал" попри морозну погоду працює над усуненням пошкодження водопроводу по вулиці Драгоманова, 8. Тимчасово без води жителі вулиці Драгоманова, 1-10.

 

Последние новости