Як покарали священника УПЦ МП, який під Дніпром влаштував бійку за пиво

Як покарали священника УПЦ МП, який під Дніпром влаштував бійку за пиво || - фото: eparhia.dp.ua

У селищі міського типу Слобожанське, що неподалік Дніпра, священник УПЦ МП у нетверезому стані накинувся з кулаками на чоловіків, які не захотіли налити йому пива. Священнослужителя вже покарали. 

Як повідомили на офіційному сайті УПЦ Дніпропетровської єпархії, митрополита Сергія Рєзнікова звільнили з посади настоятеля храму за аморальну поведінку і заборонили йому брати участь у священнослужінні. Там також зазначили, що його дії зганьбили високий сан священнослужителя.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

– 2 січня 2023 року Указом Керуючого Дніпропетровською єпархією Української Православної Церкви митрополита Дніпропетровського і Павлоградського Іринея, клірик Дніпропетровської єпархії УПЦ протоієрей Сергій Рєзніков за аморальну поведінку, що ганьбить високий сан священнослужителя, звільнений з посади настоятеля храму на честь ікони Божої Матері "Призри на смирення" смт. Слобожанське Дніпровського району Дніпропетровської області та заборонений у священнослужінні, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у Слобожанському, що неподалік Дніпрі, священник накинувся з кулаками на чоловіків, які не захотіли налити йому пива. За словами чоловіків, вони йшли з магазину і зайшли до церкви. Там до них підійшов священник, який запропонував їм випити їхнє ж пиво. Чоловіки йому відмовили. Вони стверджують, що священнослужитель вже був п’яним у цей час і розпочав з ними бійку. Пастор із Дніпра Олег Лебединський згодом написав, що чоловік на відео – це священник УПЦ Московського патріархату. 

Последние новости