Дрони-камікадзе та артилерія: окупанти атакували Дніпропетровську область

Дрони-камікадзе та артилерія: окупанти атакували Дніпропетровську область || - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

У ніч на 29 грудня армія РФ атакувала Дніпропетровську область дронами-камікадзе та артилерією.

Як повідомив голова Дніпропетровської військової адміністрації Валентин Резніченко, вночі сили ППО збили всі п’ять дронів-камікадзе "Шахед", які ворог скерував на Дніпропетровщину.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Крім цього, армія РФ знову обстріляла з важкої артилерії Нікополь та Марганецьку громаду в Нікопольському районі. Населені пункти атакували три рази. Внаслідок обстрілу пошкоджена багатоповерхівка, кілька приватних будинків та кілька ліній електропередач. На щастя, люди не постраждали.

Сьогодні зранку, 29 грудня, у Дніпрі та області з 05:30 лунає повітряна тривога. Триває загроза ракетних ударів. Мешканців регіону закликають перебувати в укриттях.

Нагадаємо, у Дніпропетровській області до переліку громад, де тривають бойові дії, додали Покровську сільську територіальну громаду. Про це повідомив керівник Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко. Він зазначив, що це вже п’ята громада Нікопольському району, яка отримала подібний статус. У переліку вже є Мирівська, Марганецька, Нікопольська та Червоногригорівська громади.

 

 

Последние новости