Є серйозні руйнування: окупанти вдарили по енергетичній інфраструктурі Дніпропетровщини

Є серйозні руйнування: окупанти вдарили по енергетичній інфраструктурі Дніпропетровщини - || фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Сьогодні, 16 грудня, під час масованої ракетної атаки по Україні російські війська вдарили по об’єктам енергетичної інфраструктури.

Керівник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко повідомив, що окупанти влучили ракетами по об’єктах енергетичної інфраструктури у різних районах Дніпропетровської області. Внаслідок влучань є серйозні руйнування.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Нікопольському та Криворізькому районах поранені троє працівників електропідстанцій. Всіх госпіталізували до лікарень.

В Укренерго заявили, що через російський обстріл електроенергетичної інфраструктури України відбулася втрата понад 50% споживання Об'єднаної енергетичної системи. У компанії повідомили про настання надзвичайної ситуації з 09:00 16 грудня.

Нагадаємо, зо що ворожі ракети влучили у триповерховий житловий будинок у Кривому Розі. Там зруйновано один із під’їздів. Внаслідок влучання загинули двоє людей. Ще восьмеро людей отримали поранення. Серед постраждалих є троє маленьких дітей – трирічні хлопчик та дівчинка, а також семирічна дівчинка. Наразі на місці події працюють рятувальники, які продовжують розбирати завали та шукати людей.

Последние новости