У Дніпрі вночі згорів центр для переселенців: потрібна допомога

У Дніпрі вночі згорів центр для переселенців: потрібна допомога || - фото: facebook.com/Олег Браславець

Вночі 7 грудня у Дніпрі сталася масштабна пожежа у центрі для вимушених переселенців. Наразі людям потрібна допомога. 

Як повідомив керівник ОСББ Олег Браславець, у центрі для ВПО на Новокримці вночі виникло замикання старої електропроводки, що стало причиною сильної пожежі. На місце викликали пожежників, які загасили полум’я. На щастя, люди встигли вибігти з палаючого помешкання та врятуватися.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Однак пожежа спричинила тяжкі збитки. Згоріли техніка, меблі, обладнання, всі побутові та сособисті речі мешканців: ковдри, матраци, постільна білизна, гаджети, документи та інші. Вимушених переселенців вже тимчасово розселили по квартирах та сусіднім центрам.

Натомість пошкодженому від пожежі центру потрібна допомога, аби прибрати після пожежі та зробити ремонт. Також – відшкодувати збитки батькам з організації діток-аутистів, які надали сантехніку, дивани, стільці, кухню та холодильник. Після цього планують знову заселити ВПО. 

– Може, у когось залишилося після ремонту залишки матеріалів? Будь-яких. Буду вдячний. Прошу допомогти матеріально, будь-якими сумами. Все треба робити швидко. Холоди настали, люди без даху над головою, скрізь дорого, – написав Олег Браславець. 

Допомогти матеріально та особисто зв'язатися із керівником ОСББ Олегом Браславцем можна за посиланням. 

 

Последние новости