Затори, ДТП та затримки громадського транспорту: у Дніпрі льодовий колапс на дорогах

Затори, ДТП та затримки громадського транспорту: у Дніпрі льодовий колапс на дорогах || - фото: t.me/dneproperatyv/49527

Сьогодні, 8 грудня, у Дніпрі виник справжній колапс на дорогах через ожеледицю та мокрий сніг.

З самого ранку дороги у Дніпрі вкриті льодом. Пересуватися складно як людям, так і автомобілям. На проїжджих частинах вже виникло чимало ДТП за участі легкових та вантажних авто. Також спостерігаються великі затори.

Відео: "Дніпро Оперативний"

Крім цього, майже повністю зупинився громадський транспорт, через що на зупинках великі черги. 

Глава профсоюза перевізників Дніпра Михайло Тонконогий повідомив, що через серйозну ожеледицю на дорогах швидкість руху автобусів зменшується на 40-50%. Через аварії є значні ускладнення руху по деяким під'їздам до міста, та міським магістральним вулицям, що також впливає на рух громадського транспорту.

Михайло Тонконогий також зазначив, що приміський та міжміський транспорт теж рухається з затримками. Середні затримки сягають 30% часу в дорозі. Точну інформацію можна дізнатися в касах автовокзалів та автостанцій.

Жителів просять з розумінням поставитися до затримок та бути максимально обережними. На дорогах вже були помічені машини та комунальники, які посипають проїжджі частини та тротуари піском. 

Последние новости