У Дніпрі буде новорічна ялинка, яку можна прикрасити: де і коли

У Дніпрі буде новорічна ялинка, яку можна прикрасити: де і коли || - фото: vdomadobre.info

У Дніпрі 18 грудня працюватиме Ботанічний сад ДНУ. Дніпрян запрошують прикрасити ялинку, відвідати оранжерею і придбати сувеніри. 

Як повідомили у пресслужбі "Ботсаду Дніпровського Національного Університету", мешканцям Дніпра пропонують прикрасити Новорічну ялинку та загадати бажання. На роль святкового дерева обрали кипарисовик Лавсона на Самшитовій алеї.

Іграшки можна приносити свої або придбати їх у виставковому павільйоні. Там також буде проходити виставка-продаж кімнатних рослин. Відвідувачі матимуть можливість випити гарячого чаю або кави і зігрітися у корпусі на першому поверсі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Крім цього, бажаючі можуть приносити корм для птахів та білок (несолоне та не смажене насіння соняшника та гарбуза; зерно пшениці, вівса, проса; горіхи; сухофрукти, несолоне сало) і долучитися до акції "Допоможи мешканцям ботсаду пережити зиму!".

Режим роботи ботанічного саду 18 грудня: з 10:00 до 15:00.

Вхід на територію саду безкоштовний з проспекту Гагаріна через хвіртку біля Виставкового павільйону. Відвідування Експозиційної оранжереї платне, 45 гривень з кожної людини.

Последние новости