На Дніпропетровщині за добу внаслідок пожеж загинули троє людей, серед яких дитина

На Дніпропетровщині за добу внаслідок пожеж загинули троє людей, серед яких дитина || - фото: facebook.com/MNSDNE

Вчора, 26 листопада, у Дніпропетровській області сталося чотири масштабні пожежі у житлових будинках. Загинуло троє людей, серед яких дитина. Ще троє постраждали.

Як повідомили в пресслужбі ДСНС, 26 листопада житловий будинок зайнявся у Новомосковському районі в селі Знаменівка. Під час гасіння пожежі всередині помешкання рятувальники виявили двох загиблих чоловіків, 1958 та 1984 років народження. Площа займання склала 80 квадратних метрів. Вогонь пошкодив дах, перекриття будинку і домашні речі. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Ще одна сильна пожежа сталася у Кривому Розі у мікрорайоні 4-й Зарічний. Там горіла квартира на шостому поверсі дев’ятиповерхового будинку. По прибуттю рятувальники виявили у задимленій оселі жінку та маленьку дитину, які вже були без свідомості. Їх винесли із помешкання та передали медикам. На жаль, врятувати 4-річну дівчинку не вдалось. Жінка, 1957 року народження, перебуває у лікарні. Вогнем знищено балконний блок та пошкоджені домашні речі.

Дві пожежі сталося також у Нікопольському районі. У Нікополі внаслідок пожежі у житловому будинку на вулиці Гетьмана Сагайдачного постраждав чоловік, 1965 року народження. Він отруївся продуктами горіння і відмовився від госпіталізації.

У місті Марганець горів приватний будинок на вулиці Центральній. Внаслідок пожежі чоловік отруївся димом та отримав опіки обличчя і рук. Потерпілого госпіталізували до лікарні.

Рятувальники закликають мешканців дотримуватись правил пожежної безпеки.

 

Последние новости