У Дніпропетровській області затримали колаборантів

У Дніпропетровській області затримали колаборантів || - фото: facebook.com/PoliceDniproRegion

У Павлограді Дніпропетровської області викрили двох чоловіків, які у соцмережах підтримували та виправдовували дії країни-агресора.

Місцеві жителі Павлограда на особистих акаунтах у заборонених соцмережах публікували дописи на підтримку дій російської влади та возвеличували окупантів. Про це повідомили в пресслужбі ГУНП Дніпропетровської області. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Протиправну діяльність чоловіків викрили поліцейські Павлограда. 16 та 17листопада  під час обшуків у них вилучили комп’ютерну техніку.

Чоловіків доставили до Павлоградського районного відділу поліції для встановлення всіх обставин злочину. Найближчим часом їм буде повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого статею 111-1 (колабораційна діяльність) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, у Дніпропетровській області повідомили про підозру чоловіку, який пропагував комуністичний режим. Інцидент стався ще 2 листопада близько 11:00 у Нікополі на вулиці Шевченка. Так, 33-річний чоловік ходив вулицями міста в одязі та з прапорцем із символікою забороненої в Україні комуністичної партії. 

Последние новости