Постраждали 5 людей: окупанти вдарили ракетами по промисловому підприємству у Дніпрі

Постраждали 5 людей: окупанти вдарили ракетами по промисловому підприємству у Дніпрі || - фото умовне: ДСНС

Сьогодні зранку, 17 листопада, окупанти атакували Дніпро. Голова Дніпропетровської військової адміністрації Валентин Резніченко розповів подробиці ворожої атаки.

За його словами, окупанти влучили у промислове підприємство. Там виникла сильна пожежа. Також пошкоджені житлові будинки поряд.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За попередньою інформацією внаслідок ракетного удару постраждало п’ять людей, серед яких 15-річна дівчинка. Їх госпіталізували у лікарні. Поранені знаходяться у стані середньої тяжкості.

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль також заявив, що Росія здійснює удари по Південному машинобудівному заводу у Дніпрі.

– Наразі над Києвом пролітають ракети. Наразі бомблять наш газовидобуток, бомблять наші підприємства у Дніпрі, "Південмаш", – сказав Шмигаль на Київському міжнародному економічному форумі у четвер. Про це повідомляє "Інтерфакс Україна". 

Валентин Резніченко наголосив, що загроза досі триває. Він закликав мешканців перебувати у сховищах.

Раніше заступник Керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко повідомив, що окупанти зранку 17 листопада обстріляли Дніпро. За його словами, є влучання у два інфраструктурні об'єкти. Постраждала людина. Рятувальники працюють над ліквідацією наслідків ворожого обстрілу. 

Последние новости