Сніг та ожеледиця: мешканців Дніпропетровщини попередили про небезпеку через негоду

Сніг та ожеледиця: мешканців Дніпропетровщини попередили про небезпеку || - фото: facebook.com/DneprRCGM

У Дніпропетровській області очікуються складні погодні умови з 17 по 23 листопада. Мешканців попереджають про небезпеку.

Як повідомили в Дніпропетровському регіональному центрі з гідрометеорології, 17-23 листопада внаслідок виходу серії західних циклонів, що будуть поглиблюватись на території Дніпропетровщини, очікуються складні погодні умови: сніг, мокрий сніг та дощ. Також можливе утворення снігового покриву висотою 3-8 сантиметрів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За даними Дніпропетровського РЦГМ, з 17-го по 20 листопада очікуються опади різної інтенсивності: вночі сніг, вдень переважно мокрий сніг. У ці дні температура вночі 1-6 градусів морозу, вдень від 1 градуса морозу до 4 градусів тепла. На дорогах місцями ожеледиця.

21-23 листопада часом очікується дощ, місцями з мокрим снігом. Нічні температури в межах 1-6 градусів тепла, денні 4-9 градусів тепла.

У зв’язку з такою погодою у Дніпропетровській області оголошено І рівень небезпеки. Погода може негативно впливати на життєдіяльність населення та функціонування господарського комплексу. Опади припиняться аж 24 листопада.

Последние новости