Яка погода буде у Дніпрі наступного тижня

Яка погода буде у Дніпрі наступного тижня || - фото: freepik.com

Наступного тижня у Дніпрі буде мінлива хмарна погода. Синоптики також прогнозують дощі.  

Понеділок (31 жовтня) 

Вранці у понеділок очікується дрібний дощ, який має закінчитися після обіду. Хмарна погода у цей протримається до вечора. Але опадів не буде. Стовпчик градусника підніметься до 10 градусів тепла. Також буде вітряно. 

Вівторок (1 листопада) 

Цей день порадує дніпрян ясним небом та сонцем. Така погода триматиметься до вечора. Згодом небо вкриють хмари. Температура вдень +8 градусів, вночі +4 градуси. Також можливий невеликий вітер до 4,6 метрів за секунду.  

Середа (2 листопада) 

Похмурий ранок середи у Дніпрі повільно перетече у ясний день. Проте ввечері на небі знову з’являться хмари. Опадів у цей день не прогнозують. Температура повітря вдень буде до +12 градусів, ввечері до +8.  

Четвер (3 листопада) 

У цей день очікується хмарна погода та сильний дощ, який може бути ввечері. Температура повітря буде +11 градусів вдень та близько +8 градусів ввечері. Ввечері також може бути вітер до 3,4 метрів за секунду.  

П’ятниця (4 листопада) 

Вночі та вранці у Дніпрі піде дрібний дощ. Хмарна погода протримається весь день. Стовпчик градусника підніметься до +8 градусів тепла. Вночі температура повітря буде 6 градусів тепла. Також очікується маленький вітерець до трьох метрів в секунду.  

Субота (5 листопада) 

В суботу не очікується опадів, але хмарна погода у Дніпрі буде до ночі. Температура повітря буде приблизно -+10 градусів. Сильного вітру не прогнозують.  

Неділя (6 листопада)  

В неділю у Дніпрі також буде похмуро, але без дощу. Стовпчик термометра підніметься до +10 градусів тепла. Також за прогнозами синоптиків може бути південно-східний вітер до 3,4 метрів у секунду.  

Последние новости