Офіційно: у Дніпрі компенсацію за збитки від ракетних ударів збільшили до 500 тисяч гривень

Офіційно: у Дніпрі компенсацію за збитки від ракетних ударів збільшили до 500 тисяч гривень - || фото: t.me/dnipropetrovskaODA

У Дніпрі збільшили майже у десять разів розмір компенсацій за збитки, які завдані містянам обстрілами РФ. Відповідне рішення ухвалили на сьогоднішній сесії міської ради.

Як повідомили у міській раді, збільшені виплати дніпряни почнуть отримувати до кінця року. На це в бюджеті передбачили 20 мільйонів гривень.

За оцінкою пошкоджень, завданих російськими ракетами чи вибуховими хвилями від них, треба звернутися до адміністрації свого району. Там для цього вже створено спеціальні комісії. Потім потрібно написати заяву на ім’я міського голови, а також зібрати загальний пакет документів на отримання фінансової підтримки. Із цим повинні допомогти в адміністрації.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У заяві потрібно зазначити обставини, за яких сталося руйнування, а також своє місце реєстрації, контактний телефон, серію і номер українського паспорта, реєстраційний номер облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер). 

Решта документів:

Далі про отримання грошової компенсації заявника поінформує департамент соціальної політики міської ради. Допомога передбачається як для власників майна, так і офіційних орендарів. Крім цього, враховані ситуації, коли є декілька господарів квартир чи будинків.

Последние новости