На Криворізькому напрямку ЗСУ відбили три ворожі штурми та атаку диверсантів

На Криворізькому напрямку ЗСУ відбили три ворожі штурми та атаку диверсантів || - фото умовне: t.me/V_Zelenskiy_official

На Криворізькому напрямку ЗСУ успішно виконують бойові завдання та продовжують завдавати значних втрат ворогу.  

Так, за даними Оперативного командування "Південь", ворог здійснив три бойові зіткнення з українськими військовими. Штурмувати наші позиці за напрямком Зелений Гай –Тернові Поди намагався мотострілецький взвод разом з танком, мінометами та БМП. Проте, йому це не вдалося. Ворог зазнав значних втрат та відступив.  

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також атакувати українські позиції намагалася ворожа диверсійно-розвідувальна група. Російський мотострілецький взвод не мав успіху і зазнав суттєвих втрат. Тому змушений був відступити.  

Протягом бойового дня було знищено шість безпілотників типу "Орлан-10" та один "Махаджер-6" в Бериславському і Миколаївському районах.  

На Бериславщині ЗСУ також ударили по опорним пунктам та районах зосередження сил і засобів противника. Підтверджені втрати ворога складають: 105 окупантів, вісім танків, 18 крупнокаліберних гаубиць "Мста-С" та "Мста-Б", самохідна гармата "Піон", ще одна гармата-гаубиця 152-го калібру, чотири міномети, 15 одиниць авто-бронетехніки, три склади з боєприпасами в Баштанському і Бериславському районах. 

Ще шість одиниць ворожої техніки, серед яких танки, бойова броньована машина, гаубиця та станція радіоелектронної боротьби – суттєво пошкоджені. 

Последние новости