Вибухотехніки з Дніпропетровщини показали, як знищують ворожі боєприпаси (відео)

Вибухотехніки з Дніпропетровщини показали, як знищують ворожі боєприпаси - || фото: dp.npu.gov.ua

Вибухотехніки Дніпропетровської області виявляють та знешкоджують небезпечні боєприпаси, які залишилися на звільненій території Харківщини. Окупанти залишили після себе розтяжки, міни, касетні заряди та снаряди.

Як розповіли у ГУ НП у Дніпропетровській області, поліцейські долучилися до очищення території після тимчасової російської окупації. Вибухонебезпечні предмети знаходять біля будинків людей, у полях, лісосмугах, уздовж доріг. Також після деокупації виявили півтонні авіаційні бомби ФАП-500, які війська РФ скидали на житлові квартали Куп’янська. Їх вивезли на відкриту територію та знешкодили.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Вибухотехніки знайшли авіабомбу - || фото: dp.npu.gov.ua

Небезпечне "залізо" зібрали, а боєприпаси, які становлять загрозу життю і здоров’ю людей, вибухотехніки знешкодили на місці. Розмінування територій триває.

Поліція застерігає місцевих мешканців бути обачними та не наражати себе на небезпеку. Поки правоохоронці не перевірили, не відвідувати ліси та поля та слідкувати, аби цього не робили діти. Не наближайтеся та не чіпайте підозрілі предмети. У разі їх виявлення, одразу повідомляйте на лінію 102.

Последние новости