Отримай відповідь: чи відкриється МакДональдс у Дніпрі

Отримай відповідь: чи відкриється МакДональдс у Дніпрі - || фото: pexels.com

В Україні планують відновити роботу перших ресторанів McDonald’s, які зачинилися з початком повномасштабного вторгнення.

Як повідомила керівниця відділу комунікацій українського McDonald’s Олеся Муджирі, відновити роботу повинні заклади, які розташовані у Києві та на заході України. Дніпра у цьому у переліку немає, тому поки що невідомо, коли запрацює Макдональдс у нашому місті.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Завтра, 20 вересня, відкриють перші три ресторани у Києві. Спершу вони працюватимуть тільки на доставку, а зали, експрес-вікна та МакДрайв відкриються вже у жовтні. Відновлення роботи закладів буде проходити поетапно протягом двох місяців. Приблизно через тиждень у столиці запрацюють ще сім ресторанів, а згодом відкриватимуться решта ресторанів у Києві та різних містах на заході країни.

Ресторани працюватимуть з 09:00 до 21:00 та закриватимуться під час повітряної тривоги, щоб працівники та відвідувачі могли перейти у найближче укриття.

- Заново відкриті ресторани працюватимуть згідно з тими ж високими стандартами якості страв, чистоти і швидкості обслуговування, що й раніше, – зазначила Олеся Муджирі.

Нагадаємо, що у Дніпрі внаслідок ракетного удару на День міста був зруйнований джаз-клуб, який працював більше 50 років.

Последние новости