Ракетний удар по Дніпру зруйнував студію дівчини з Маріуполя, яка тікала від війни

Ракетний удар по Дніпру зруйнував студію дівчини з Маріуполя, яка тікала від війни || - фото: instagram.com/tata_tols

У квітні Тетяна з Маріуполя переїхала до Дніпра. У вересні хотіла відкрити в центрі міста свою студію перманентного макіяжу і тату. Проте, 11 вересня, ракетний удар знову зруйнував всі плани та мрії дівчини.  

У Маріуполі, до війни, Тетяна робила різні процедури краси: фарбування брів, перманентний макіяж та ламінування вій. За день до повномасштабного вторгнення поїхала до Харкова і в рідне місто повернутися не змогла.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Так, без одягу, грошей та матеріалів для своєї улюбленої справи, дівчина у квітні переїхала до Дніпра. Через 5 місяців, 26 серпня, майстриня виставила пост в Інстаграм, де написала, що нарешті знайшла приміщення для своєї студії, де скоро зможе надавати свої послуги. 

Однак, 11 вересня, по центру Дніпра був нанесений ракетний удар. Значних руйнувань зазнав Троїцький ринок, біля якого знаходилось багато будівель. В одній з них було приміщення Тетяни, де вже все було облаштовано для роботи. Там повністю вибило вікно та постраждала стеля. 

– Не встигла відмітити відкриття студії і вже прилетіло. Спочатку втратити все в Маріуполі, а тепер і в Дніпрі, – написала Тетяна у своєму відео в ТікТок і показала масштаби руйнувань. 

Сьогодні, 13 вересня, дівчина розповіла в своєму Instagram, що їй дали новий кабінет, де вона знову буде починати все спочатку. В старому офісі працювати небезпечно. 

Последние новости