У Кривому Розі авто збило 8-річного хлопчика на самокаті

У Кривому Розі авто збило 8-річного хлопчика на самокаті - || фото: tea

У Кривому Розі восьмирічний хлопчик на самокаті потрапив під колеса автомобіля. Дитину госпіталізували.

ДТП сталася на вулиці Груні Романової. За словами 23-річного водія "Шевроле", він рухався дорогою повільно, а дитина їхала на самокаті тротуаром разом з подругою, передають "Свої. Кривий Ріг". Раптом діти з’їхали з бордюру, а потім хлопчик повернув у бік автомобіля та потрапив під колеса.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Кривому Розі збили дитину на самокаті - || фото: svoi.kr.ua

Судячи зі слідів на дорозі, "Шевроле" проволочило дитину декілька метрів. Внаслідок ДТП хлопчик отримав відкриту черепно-мозкову травму. Його госпіталізували до лікарні.

Свідок події підтвердив версію водія і розповів, що машина їхала нешвидко. Але він додав, що діти весь час рухалися по дорозі та не з’їжджали з тротуару.

Хлопчика госпіталізували - || фото: svoi.kr.ua

Нагадаємо, що нещодавно неподалік Дніпра у смт Слобожанське сталася серйозна ДТП. Автомобіль врізався у дорожній відбійник та загорівся. Пасажир легковика загинув на місці події. Водія намагалися врятувати медпрацівники, але він помер у кареті екстреної медичної допомоги. Рятувальники загасили вогонь та дістали тіло загиблого чоловіка з розбитої машини. Після цього вони змили з проїжджої частини пально-мастильні речовини.

Последние новости