Окупанти знову обстріляли Дніпропетровську область: поранено трьох людей

Окупанти знову обстріляли Дніпропетровську область: поранено трьох людей || - фото: https: t.me/mykola_lukashuk

Ніч на 6 серпня у Дніпропетровській області знову була неспокійною. Ворог з "Градів" обстріляв Нікопольський район та зі ствольної артилерії – Криворізький.   

Як повідомив голова Дніпропетровської військової адміністрації Валентин Резніченко, після опівночі окупанти вдарили по житловим кварталам міста Нікополь. Випустили 20 реактивних снарядів. Постраждало троє людей. Одного 58-річного чоловіка госпіталізували до лікарні з пораненням ніг. Інші від госпіталізації відмовилися. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також у місті пошкоджені 11 п’ятиповерхівок, близько 40 приватних будинків, дитячий садок та будинок дитячої творчості. Сталося декілька пожеж. Виведено з ладу газовід, водовід та електромережу. Кілька тисяч людей залишились без світла. Зараз там працюють аварійні бригади.

 

Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук зазначив, що у Криворізькому районі ворог ударив по селу Мар’янське в Зеленодольській громаді. Там перебита лінія електропередач. Без світла залишилась частина села. За попередньою інформацією, люди не постраждали.  

У інших районах області ніч минула спокійно. 

За словами керівника військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула, на Криворізькому напрямку ситуація повністю контрольована.  

Последние новости