Яка ситуація у Дніпропетровській області на 26 липня

Яка ситуація у Дніпропетровській області на 26 липня || - фото: focus.ua

Ніч на 26 липня в Дніпропетровській області минула з довгими повітряними тривогами та обстрілами. Російська армія ударила по Криворізькому та Нікопольському районах.

Як повідомив голова Дніпропетровської військової адміністрації Валентин Резніченко, у Широківській громаді, що в Криворізькому районі, ворог поцілив зі ствольної  артилерії по селу Кошове. Там пошкоджено лінію електропередач. На щастя, люди не постраждали.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Під ворожий вогонь також потрапили Червоногригорівська та Марганецька громади в Нікопольському районі. Їх накрили вогнем з РСЗВ. На щастя, обійшлося без жертв та руйнувань.

Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук зазначив, що попри часті сигнали повітряної тривоги протягом ночі, в інших районах області минулося без надзвичайних ситуацій. Наразі у всіх куточках Дніпропетровщини все спокійно.

Керівник військової адміністрації Кривого Рогу додав, що на Криворізькому напрямку ситуація продовжує залишатися напруженою, але повністю контрольована ЗСУ.

За даними оперативного командування "Південь", нашою штурмовою авіацією завдано ударів по трьох ворожих опорних пунктах у Бериславському районі Херсонської області. Ворог продовжує зазнавати втрат у живій силі та техніці.

Последние новости