На Дніпропетровщині російський танк обстріляв комбайни, які збирали урожай

На Дніпропетровщині російський танк обстріляв комбайни, які збирали урожай || - фото: adm.dp.gov.ua

На Криворізькому напрямку ворог продовжує обстрілювати населені пункти вздовж лінії зіткнення. Росіяни використовують ствольну артилерію, танки та РСЗВ. Так, вчора, 20 липня, у Криворізькому районі окупанти обстріляли комбайни, які збирали урожай.

Як повідомив керівник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул, два наші комбайни збирали хліб в районі села Кошове, що межує з Херсонською областю. Згодом виїхав ворожий танк і почав прицільно їх обстрілювати. На щастя, водіям вдалося втекти. Техніка отримала невеликі осколкові влучання.

Сейчас все самое оперативное в нашем Telegram-канале. Подписывайтесь, чтобы быть в курсе самой важной информации

– Сьогодні стався безпрецедентний випадок – два наші комбайни збирали хліб в районі села Кошове. Виїхав ворожий танк і почав прицільно розстрілювати ці комбайни. Слава Богу, хлопцям вдалося втекти. На техніці лише невеликі осколкові влучання. Але сам факт показує які росіяни тварини, – розповів Олександр Вілкул. 

Також Олександр Вілкул зазначив, що ворог проводить розвідку безпілотними літальними апаратами. Але, не дуже успішно. За останні дні наші військові збили вже два їх безпілотники "Орлан".

Последние новости